go to bottom

Producten projecten     Fiches

polyrey

Het Franse HPL-bedrijf POLYREY beschikt over een ruime keuze aan decors en afwerkingen die beschikbaar zijn in hogedruk laminaatplaten, compactplaten of melamineplaten met het oog op een geoptimaliseerde inrichting die voor hoogstaande decoratieve oplossingen zorgt, zonder dat u zich zorgen over broosheid hoeft te maken. Deze “complementariteit” biedt professionals de flexibiliteit aan die ze nodig hebben om de kostprijs van hun projecten te optimaliseren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of esthetiek van het concept.

POLYREY werd in 1898 opgericht door de familie Rey. In 1956, na 50 jaar ervaring in de sector, besloot de vennootschap op grote schaal decoratief hogedruk laminaat (HPL) te vervaardigen. Vandaag heeft POLYREY haar hoofdzetel in Baneuil (Frankrijk) en is zij is sterk vertegenwoordigd in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. POLYREY is een vennootschap van Wilsonart International, de Amerikaanse leider van laminaat, wereldwijd aanwezig.

De huidige collectie van POLYREY getuigt van creativiteit en innovativiteit. POLYREY staat voor decoratief plaatmateriaal dat opvalt dankzij hoogstaande esthetische, visuele en tactiele eigenschappen. De collectie nodigt alle designers uit om hun creativiteit de vrije loop te laten.

Ontdek de nieuwe Monochrom reeks

onze merken

go to top