Producten Projecten Fiches  Stock

Querkus

DECOSPAN ziet het als hun missie om de mooiste en meest decoratieve panelen in eikfineer te produceren, waarmee Uw creatieve ideeën worden omgebogen tot  spraakmakende interieurs.

Elke plaat die bij DECOSPAN wordt geproduceerd voor de QUERKUS collectie is uniek.

Via unieke productieprocessen wordt de schoonheid, kleur, tekening en structuur van massief hout behouden, in combinatie met alle troeven van een gefineerde plaat.

Oak Natural wordt vervaardigd met hout van streng geselecteerde eiken uit Kroatië, langzaam gegroeid in gecontroleerde en gereglementeerde groeizones.

De Natural platen zijn niet behandeld en kunnen naar eigen voorkeur verder afgewerkt worden met een beits of een vernis. Ook een houtolie leidt tot een optimale bescherming met behoud van het natuurlijke gevoel en de warme uitstraling van neer.

De 3 looks van Oak Natural zijn verkrijgbaar in 4 neerdiktes: 0,6 mm, 1 mm, 1,5 mm en 2 mm.
Oak Smoked straalt pure klasse uit. Door de Kroatische eik in de kern te roken, verkrijgt deze een stoere uitstraling met eigenzinnig karakter. Het traditionele rookproces en de typische eigenschappen van het eikenhout zorgen voor een krachtige, donkere look.

De 3 looks van Oak Smoked zijn verkrijgbaar in 2 fineerdiktes: 0,6 mm en 1,5 mm Let op: De kleur van het hout verandert door het schuren.

Onze merken